FDA afviser ny NOAK-antidot AndexXa, en ny NOAK-antidot, er blevet midlertidigt afvist af FDA på grund af et problem med produktionsprocessen og manglende data på lægemiddelinteraktioner.

Portola Pharmaceuticals har fået en midlertidig afvisning af deres vigtigste lægemiddelkandidat, NOAK-antidoten AndexXa. Ifølge websitet marketexclusive.com, der lyttede med under et telefonmøde i ledelsen af Portola Pharmaceuticals efter afvisningen er firmaet særdeles overraskede over FDA’s beslutning. I et såkaldt complete response letter (CRL), som FDA sender til alle virksomheder, hvis lægemiddelkandidater bliver midlertidigt afvist, gør FDA det klart, at der dels er problemer et sted i produktionsprocessen, at der mangler interaktionsdata med nogle af de mere sjældne antikoagulationsmidler, og at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.