Europharma får lov til at sælge lægemidler Lægemiddelstyrelsen godkender, at Europharma DK kan sælge lægemidler, som er ompakket hos Abacus Medicine.

Europharma DK har atter fået tilladelse til at sælge parallelimporterede lægemidler. Lægemiddelstyrelsen suspenderede i begyndelsen af januar firmaet tilladelse til at ompakke og frigive lægemidler, og den afgørelse er stadig gældende, mem Europharma DK kan lovligt engrosforhandle lægemidler, som de ikke selv har ompakket. Lægemiddelstyrelsen har godkendt en ansøgning, som betyder, at ompakning og frigivelse af Europharma DKs ikke-ompakkede lægemidler kan foretages af Abacus Medicine, som har en gyldig fremstillertilladelse. Europharma DK kan lovligt sælge lægemidler ompakket og frigivet af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind