EU-Kommissionen hiver AstraZeneca i retten for kontraktbrud AstraZeneca har langt fra leveret det antal COVID-19-vacciner, som de 27 EU-medlemslande var blevet stillet i udsigt. Nu har EU-kommissionen mistet tålmodigheden og har valgt at hive medicinalvirksomheden i retten for kontraktbrud. 

Rygterne begyndte allerede at svirre i slutningen af sidste uge, og nu er det officielt. EU-kommissionen har valgt at hive AstraZeneca – en af verdens største medicinalvirksomheder – i retten for kontraktbrud under COVID-19-pandemien. Det bekræfter Stefan de Keersmaecker, talsmand for EU-Kommissionen, mandag ifølge Reuters og New York Times, ligesom også Stella Kyriakides, EU-kommissær for sundhed og fødevaresikkerhed, på Twitter har bekræftet at man pønser på et sagsanlæg. »Kommissionen påbegyndte fredag et sagsanlæg mod virksomheden AstraZeneca for kontraktbrud af den...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind