EU-Kommissionen giver markedsføringstilladelse til Venclyxto Venclyxto fra AbbVie har fået EU-Kommissionens markedsføringstilladelse som monoterapi til behandling af kronisk lymfatisk leukæmi.

EU-Kommissionen har givet markedføringstilladelse til Venclyxto (venetoclax) som monoterapi. Det gælder for patienter med kronisk lymfatisk leukæmi og med tilstedeværelse af 17p-deletion eller TP53-mutation hos voksne patienter, som ikke er egnede til behandling med en B-celle-receptor-hæmmer, eller hvor behandling med en B-celle-receptor-hæmmer har fejlet, har Venclyxto er godkendt som en first-in-class, oral, én gang dagligt doseret behandling, der selektivt hæmmer funktionen af BCL-2 proteinet. BCL-2 forhindrer den naturlige celledød, herunder hos CLL- celler. Venclyxto er udviklet i samarbejde mellem AbbVie...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind