Ekspert opfordrer Medicinrådet til at genoverveje beslutning om behandling af ovariecancer
»Holder man fast i den nuværende model i Danmark, vil vi ikke se den markante forbedring i øget levetid hos patienterne, som man ser i det amerikanske SEER-studie. I stedet vil patienter i Danmark dø lige så hurtigt som for ti år siden,« sagde Mansoor Raza Mirza, overlæge, Onkologisk Klinik, Rigshospitalet, om behandling af æggestokkræft.Foto: Katrine Pinborg

Ekspert opfordrer Medicinrådet til at genoverveje beslutning om behandling af ovariecancer På få år er der sket en markant udvikling i behandlingsmulighederne for patienter med æggestokkræft. Det skyldes primært behandling med PARP-hæmmere, men i Danmark kan langt færre få behandlingen end i mange andre lande, og det koster liv, mener ekspert og patientforening.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind