Dødsfald fører til undersøgelse af sclerosemiddel EMA iværksætter en gennemgang af sikkerheden ved Zinbryta, som anvendes til behandling af voksne med multipel sklerose med tilbagefald.

Et dødsfald på grund af leversvigt og fire tilfælde af alvorlige leverskader efter behandling med antistoffet Zinbryta (daclizumab) har fået de europæiske lægemiddelmyndigheders sikkerhedskomité,Pharmacovigilance Risk Assessment Committee (PRAC) til at se nærmere på bivirkninger ved behandling med Zinbryta, et antistof, som anvendes til behandling af voksne med multipel sklerose med tilbagefald. Midlet gives som en månedlig injektion og blev godkendt til brug i EU i juli sidste år. Den amerikanske Food and Drug Administration, FDA, godkendte midlet tilbage i maj...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.