Farmaceutuddannede Merete Hermann har 14 år i Lægemiddelstyrelsen bag sig. I dag sidder hun som faglig direktør et niveau under direktør Lars Bo Nielsen og er dermed den medarbejder i Lægemiddelstyrelsen med størst indsigt i EMA's forestående arbejde med EU-forordningen.

»Det er ikke sikkert, at den næste sundhedskrise ligner det, vi har nu«  INTERVIEW: Forsyningsproblemer er forsvindende små i Danmark, men alligevel sætter Lægemiddelstyrelsen med den erfarne faglige direktør Merete Hermann i spidsen ind for at præge realiseringen af en ny EU-forordning, der blandt andet skal sikre forsyningen i EU. Ifølge Merete Hermann er det klart i Danmarks bedste interesse, at også styrelsen præger processen.

Dagens Pharma har sat Merete Hermann, der er faglig direktør i Lægemiddelstyrelsen, i stævne. Der er selvfølgelig en udfordring i at bygge sådan nogle databaser og at få struktureret data ind på tværs af lande, men vi må se, hvor langt vi kan gå. Merete Hermann, faglig direktør, Lægemiddelstyrelsen Anledningen er EU-forordningen ‘En stærkere rolle for EMA‘, der på baggrund af både nye ideer og læringer fra COVID-19-pandemien skal sætte overvågning og beredskaber i system for at modvirke forsyningsvanskeligheder med...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.