»Det er ikke sikkert, at den næste sundhedskrise ligner det, vi har nu« 
Farmaceutuddannede Merete Hermann har 14 år i Lægemiddelstyrelsen bag sig. I dag sidder hun som faglig direktør et niveau under direktør Lars Bo Nielsen og er dermed den medarbejder i Lægemiddelstyrelsen med størst indsigt i EMA's forestående arbejde med EU-forordningen.

»Det er ikke sikkert, at den næste sundhedskrise ligner det, vi har nu«  INTERVIEW: Forsyningsproblemer er forsvindende små i Danmark, men alligevel sætter Lægemiddelstyrelsen med den erfarne faglige direktør Merete Hermann i spidsen ind for at præge realiseringen af en ny EU-forordning, der blandt andet skal sikre forsyningen i EU. Ifølge Merete Hermann er det klart i Danmarks bedste interesse, at også styrelsen præger processen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind