Demente i egen bolig er oftere udsat for polyfarmaci og fejlmedicinering Nyt studie fra Videnscenter for Demens viser, at ældre med demens, som stadig bor hjemme, oftere bliver udsat for polyfarmaci og fejlmedicinering end ikke-demente.

Demente, der bor hjemme, er oftere udsat for fejlmedicinering og polyfarmaci end ikke-demente. Det konkluderer et nyt studie, der er gennemført af en forsker ved det nationale videnscenter for demens på Rigshospitalet. Det modsatte er ifølge studiet tilfældet for demente, der bor på plejehjem – her har de demente en smule lavere risiko for at blive udsat for polyfarmaci og fejlmedicinering end de øvrige beboere. Studiet, hvis resultater netop er publiceret i det videnskabelige tidsskrift Journal of Alzheimers Disease, blev...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind