Danskudviklet kræftlægemiddel viser voldsom effekt i prækliniske studier – nu bliver det testet i mennesker
»Vores prækliniske data har vist, at vores lægemiddelkandidat har en fantastisk effekt i alle de modeller, som vi har testet behandlingen i. Vi har også set, at behandlingen virker bedre end mange godkendte behandlinger, og det har givet os en tro på, at vi også i vores første humane forsøg vil se noget rigtig positivt,« fortæller CEO og stifter af MonTa Biosciences Simon Skjøde Jensen på ASCO.Foto: MonTa Biosciences

Danskudviklet kræftlægemiddel viser voldsom effekt i prækliniske studier – nu bliver det testet i mennesker Danske MonTa Biosciences er på baggrund af overvældende gode resultater med virksomhedens kræftlægemiddelkandidat i prækliniske studier gået i gang med de første forsøg i mennesker. Studiet er netop blevet præsenteret på ASCO.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind