Danske Regioner: Penge er ikke Medicinrådets hovedproblem
Medicinrådets hovedproblem er ikke, at de mangler penge, men at eksperterne mangler tid til at lave deres arbejde, siger formand for Danske Regioners sundhedsudvalg, Karin Friis Bach (RV). Alligevel har Medicinrådet fået flere penge.

Danske Regioner: Penge er ikke Medicinrådets hovedproblem Mens regeringen pumper flere penge i Medicinrådets kasse for at få flere behandlingsvejledninger, viser regnskabet, at rådet langt fra bruger de midler, de allerede har. Penge er ikke hovedproblemet, siger Danske Regioner.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.