Dansk vaccinehåb er mere effektiv end mRNA-vaccinerne Data fra det første kliniske studie med forsøgspersoner viser, at dansk vaccine mod COVID-19 skaber antistofniveauer, der langt overstiger niveauerne fra de kendte mRNA-vacciner.

Den danske COVID-19-vaccine ABNCoV2 viser lovende resultater i et fase 1/2-studie, hvor der er målt antistofniveaer på tre gange så meget som niveauerne målt i mRNA-vaccinerne udviklet af blandt andre Pfizer. Vi er særdeles tilfredse med at rapportere positive resultater fra det første forsøg med mennesker med vores COVID-19-vaccine, der bekræfter dens evne til at fremkalde høje og brede antistofniveauer Paul Chaplin, adm. direktør, Bavarian Nordic De målte antistofniveauer var dermed over 12 gange så høje som dem set hos...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.