Dansk kræftvaccine imponerer igen – går nu i fase 3 Forskere fra Nationalt Center for Cancer Immun Terapi fremlægger særdeles overbevisende resultater med kræftvaccine mod modermærkekræft.

Det er svært ikke at have armene over hovedet på Nationalt Center for Cancer Immun Terapi på Herlev Hospital (CCIT-DK). Årsagen er nye data med en danskudviklet kræftvaccine. Data tyder på, at vaccinen er særdeles effektiv i forhold til at behandle patienter med udbredt modermærkekræft. Jeg er normalt skeptisk, men jeg må indrømme, at det er svært at bevare pessimismen. Patienterne responderede usædvanligt godt på kombinationsbehandling med vaccinen og har gjort det hele vejen gennem den kliniske fase. Inge Marie...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.