Det er ikke kun verdens største medicinalfirmaer, der kæmper om markedet for vacciner mod COVID-19. Herhjemme er der aktuelt to COVID-19-vacciner under udvikling.

COVID-19-vacciner: Her er status lige nu Den danske regering har gennem EU sikret danskerne adgang til fire potentielle vacciner mod COVID-19, og vi udvikler selv to. Dagens Pharma gør status over vaccinesituationen her på tærsklen til vinteren.

Researchen til denne artikel er afsluttet onsdag formiddag 18. november.  Overalt i Danmark, Europa og resten af verden venter milliarder af mennesker på en nyhed, som vi har ventet på længe: Nyheden om, at en vaccine mod COVID-19 er blevet godkendt. For mange mennesker drejer det sig om, at de gerne vil vende tilbage til det normale. De vil gå til fester, rejse igen og ikke skulle bekymre sig om altid at have mundbind og håndsprit med i lommen.  For...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.