Biogen dropper sklerosekandidat Den amerikanske virksomhed opgiver en fase III-klar lægemiddelkandidat til fordel for én, der floppede i et fase II-studie i sommers, da selskabet vil satse på en mere selekteret gruppe af patienter.

Biogen har annonceret, at de dropper amiselimod (MT-1303), et fase III-klart lægemiddel mod multipel sklerose, til fordel for opicinumab, et monoklonalt antistof, der ellers missede både et primært og et sekundært endepunkt i et fase II-studie i sommer. Biogens chef for R&D Michael Ehlers forklarede under et telefonmøde om beslutningen, at amiselimod simpelthen ikke var det bedste »fit« at bruge virksomhedens ressourcer på. Det skriver Fierce Biotech. Opicinumab skal nu undersøges på en subgruppe af patienter. I det forfejlede fase...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.