Betragtelig rabat får Medicinrådet til at takke ja til Revlimid 
Medicinrådets to formænd fik et tilbud fra Celgene, som de ikke kunne sige nej til: En markant prisreduktion på Revlimid får dem nu til at anbefale lægemidlet til vedligeholdelsesbehandling af knoglemarvskræft.Foto: Per Morten Abrahamsen

Betragtelig rabat får Medicinrådet til at takke ja til Revlimid  Et betragteligt lavere pristilbud fra producenten Celgene på Revlimid får nu Medicinrådet til at anbefale lægemidlet til vedligeholdelsesbehandling af patienter med knoglemarvskræft efter højdosiskemoterapi.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind