Beta-blokkere er lige gode i forbindelse med kirurgi Forskere finder ingen systematiske forskelle på risiko for død eller alvorlig kardiovaskulær sygdom ved brug af forskellige beta-blokkere.

Brug af forskellige undertyper af blodtrykssænkende beta-blokkere har ingen systematisk betydning for risikoen for død eller alvorlige hjerte-kar-hændelser i forbindelse med kirurgiske indgreb. Det viser resultaterne af et nationalt dansk kohortestudie af ca. 62.000 patienter i behandling med beta-blokkere. Der har hidtil været usikkerhed omkring. hvorvidt specifikke typer beta-blokkere er forbundet med øget risiko for komplikationer i forbindelse med kirurgiske indgreb. Forskerne bag undersøgelsen gennemførte et nationalt kohortestudie af ca. 62.000 patienter, der forud for kirurgiske indgreb (kardiologiske indgreb ikke...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind