Beta-blokkere er lige gode i forbindelse med kirurgi Forskere finder ingen systematiske forskelle på risiko for død eller alvorlig kardiovaskulær sygdom ved brug af forskellige beta-blokkere.

Brug af forskellige undertyper af blodtrykssænkende beta-blokkere har ingen systematisk betydning for risikoen for død eller alvorlige hjerte-kar-hændelser i forbindelse med kirurgiske indgreb. Det viser resultaterne af et nationalt dansk kohortestudie af ca. 62.000 patienter i behandling med beta-blokkere. Der har hidtil været usikkerhed omkring. hvorvidt specifikke typer beta-blokkere er forbundet med øget risiko for komplikationer i forbindelse med kirurgiske indgreb. Forskerne bag undersøgelsen gennemførte et nationalt kohortestudie af ca. 62.000 patienter, der forud for kirurgiske indgreb (kardiologiske indgreb ikke...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.