Bavarian Nordic må stoppe forsøg med vaccine mod prostatakræft Negativ vurdering af resultater fra forsøg med Prostvac kommer bag på Bavarian Nordic.

Det danske biotekselskab Bavarian Nordic må droppe firmaets fase 3 forsøg med kræftvaccinen Prostvac, efter den uafhængige dataovervågningskomité (Data Monitoring Commitee) på baggrund af en den trejde planlagte interimanalyse har vurderet, at det vil være formålsløst at fortsætte yderligere studier af Prostvac som behandlingsmulighed til med metastatisk kastrationsresistent prostatakræft. Det oplyser Bavarian Nordic i en selskabsmeddelelse. Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic, havde ikke på forhånd kendskab til de dårlige analyseresultater, og beskeden fra dataovervågningskomiteen kom som et chok for Bavarian Nordics topchef....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.