Arbejdsgruppe for brug af biomarkører går i gang til august På Medicinrådets opfordring går en arbejdsgruppe på omkring syv personer til august i gang med at udarbejde retningslinjer for brug af biomarkør.

Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) er positiv over for Medicinrådets opfordring om at udarbejde en fælles regional retningslinje for, hvordan biomarkøren PD-L1 kan bruges til at identificere relevante patienter til behandling med immunterapi. »Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) påtager sig gerne denne opgave, da det giver rigtig god mening at sikre national enighed om, hvordan vi forfiner diagnostikken inden for immunterapi. Herved kan vi bidrage til, at de kræftpatienter, der kan have gavn af denne form for immunterapi, får tilbuddet,«...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.