Antibiotika mistænkt for at stå bag yderligere to smittetilfælde Myndighederne har nu kendskab til 11 tilfælde af infektioner hos patienter, der har fået lægemidlet Dicillin.

Mistanken har hidtil rettet sig mod et parti Dicillin, fremstillet i september 2022. Siden efteråret sidste år er der registreret ni tilfælde med patienter, som har været i behandling med Dicillin, og som er blevet smittet med multiresistente bakterier. De to seneste sager daterer sig helt tilbage til efteråret 2020. Men fundet får umiddelbart ikke Statens Serum Institut (SSI) til at udvide mistanken mod lægemidlet fra virksomheden Sandoz. SSI’s faglige direktør, Tyra Grove Krause, oplyser, der ikke er registreret yderligere...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.