Anbefaling og udbud på brystkræftmedicin sparer regionerne for 100 mio. kr. om året
Medicinrådet har vurderet, at lægemidlerne er klinisk set ligeværdige, så patienterne kan føle sig trygge, når vi vælger det billigste lægemiddel, siger formand for Medicinrådet Steen Werner Hansen.

Anbefaling og udbud på brystkræftmedicin sparer regionerne for 100 mio. kr. om året Udbud på tre klinisk ligeværdige lægemidler til behandling til patienter med ER+/HER2- lokalt fremskreden eller metastatisk brystkræft mere end halverer regionernes udgifter til medicinsk behandling af patientgruppen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.