Amgros skal ved kombinationsbehandlinger forhandle med flere firmaer 
Trine Kart, viceadministrerende direktør i Amgros, forventer et stigende antal kombinationsbehandlinger i fremtiden. Det kræver forhandlinger med flere virksomheder samtidigt.

Amgros skal ved kombinationsbehandlinger forhandle med flere firmaer  Nye kombinationsbehandlinger med medicin fra flere firmaer kommer til at udfordre Amgros, der som noget helt nyt må forhandle priser med flere parter til en behandling. Det vurderer Medicinrådet, der netop har afvist to kombinationsbehandlinger til nyrekræft på grund af for høj pris.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.