Alvorligt syge får lov til at få medicinsk cannabis Sundhedsministeriet er på vej med en forsøgsordning, der omfatter fire alvorlige diagnoser, hvor man som patient får lov til at bruge medicinsk cannabis.

Metroxpress har fået fat i to nye notater fra Sundhedsministeriet om ‘model for forsøgsordning med cannabis planteprodukter’, som sundhedsminister Sophie Løhde har fremlagt på et lukket møde. Ministeriet foreslår, at praktiserende læger kan udskrive hollandske og canadiske cannabisprodukter, der både kan drikkes, spises og ryges, til anslået 1.500 patienter. Det skal ske som led i et fireårigt forsøg fra 2018 med medicinsk cannabis til alvorligt syge patienter med en af fire diagnoser, hvor der er forskningsmæsigt belæg for, at det virker....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.