Søren Løntoft Hansen
»Vi kommer ikke til at se stagnerende eller faldende salgstal i den danske lægemiddeleksport lige foreløbig. Det skyldes de demografiske forhold og de lægemidler, som vi er gode til at lave i Danmark,« siger Søren Løntoft Hansen, aktieanalytiker i Sydbank. Foto: Sydbank

Aktieanalytiker: Dansk lægemiddelsektor har de rigtige varer på hylderne Søren Løntoft Hansen, analytiker i Sydbank,er ikke overrasket over, at vi ser så gode tal for lægemiddeleksporten i Danmark. Fremtiden ser også lys ud, siger han.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.