Ældre kvinder tilbydes screening for livmoderhalskræft Som en del af Kræftplan IV skal regionerne som noget nyt tilbyde screening for livmoderhalskræft til kvinder over 69 år i løbet af i år. Region Syddanmark går i gang nu.

Som en del af Kræftplan IV skal regionerne som noget nyt tilbyde screening for livmoderhalskræft til kvinder over 69 år i løbet af i år.  Tilbuddet om screening til kvinder født før 1948 bliver sandsynligvis et engangstilbud En af de ældste former for screening for en kræftsygdom er screening for livmoderhalskræft. Siden 1962 er danske kvinder blevet screenet, og i 1980’erne blev tilbuddet systematiseret for kvinder mellem 23-64 år. Screeningsindsatsen har medvirket til, at der er sket en markant reduktion...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.