Poul Henning Jensen

Aarhus-forsker vil bremse Parkinsons sygdom Nyt forskningsprojekt på Aarhus Universitet skal med støtte fra Lundbeckfonden undersøge calciumændringer i nervecellerne ved Parkinsons sygdom.

Lundbeckfonden giver ti mio. kr. til et nyt forskningsprojekt på Aarhus Universitet, der skal undersøge betydningen af nyopdagede calciumændringer i nervecellerne ved Parkinsons sygdom. Målet med forskningen er at bidrage til, at der kan udvikles medicin, der kan bidrage til forståelsen af de tidlige begivenheder i nervecellerne, som i sidste ende leder til sygdommen. Det skriver Aarhus Universitet på sin hjemmeside. Poul Henning Jensen, professor på Institut for Biomedicin ved Aarhus Universitet og forskningscenteret Dandrite, skal stå i front for...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.