Årets topnyheder fra den amerikanske dermatologikongres ADD Den årlige kongres for American Academy of Dermatology er for nylig overstået, og Dagens Pharma har håndplukket et par af de mest interessante forskningsresultater, der blev præsenteret på kongressen.

Hvert år afholder American Academy of Dermatology (AAD) deres årlige kongres, og i år var ingen undtagelse, hvor dørene til det store kongrescenter i New Orleans midt i marts blev slået op for tusindvis af verdens førende dermatologer. Dermatologikongressen er typisk der, hvor de store forskningsresultater inden for feltet bliver præsenteret, og det samme gjaldt i år, hvor der blandt andet blev præsenteret store nyheder med nye lægemidler til behandling af en lang række dermatologiske sygdomme. På Dagens Pharma har...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.