Foto: Privat

6 trends du skal holde øje med i den danske sundhedssektor i 2023 Vi hører hele tiden, at eftervirkningerne af corona, den globale økonomiske nedtur og manglen på arbejdskraft kommer til at presse den danske sundhedssektor til det yderste i 2023. Men hvad skal vi forvente? Bliver det en total nedsmeltning i stil med Storbritannien, hvor økonomi, strejke og manglende hænder truer med at lægge sundhedsvæsenet ned?

I Danmark har vi en række muligheder for at vende den nuværende krise til vores fordel. Hvis vi formår at forbedre vores brug af digitalisering og sundhedsdata, kan vi måske ligefrem gå ind i et nyt år, hvor vi bevidstgør patienterne, får bedre behandlinger og styrker dansk iværksætteri. 2023 kan blive et fremragende sundhedsår. Her er seks bud på trends, der vil komme til at definere udviklingen i det danske sundhedsvæsen i det kommende år: 1. Patienterne skal hjem –...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.