Foto: Lif

24 projekter fra hele landet er nomineret til Danmarks bedste kliniske forsøg Der er blevet nomineret 24 projekter til Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2023, der løber af stablen i begyndelsen af juni. Se alle nomineringerne her.

Inflammatorisk tarmsygdom, polycystisk ovariesyndrom og graviditetstab. Det er nogle af de områder, som de nominerede til Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger, fokuserer på. Ud af 85 indstillinger er i alt 24 projekter, forsøg, afdelinger og ildsjæle fra hele landet blevet nomineret af en dommerjury. Der er nomineret tre projekter i hver af de otte kategorier. »Kliniske forsøg og afprøvninger har en stor betydning for både patienter og sundhedspersonale. Det giver mulighed for at afprøve nye metoder og nye behandlinger,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.